uFeel.me
Любовта на Бога
Автор: tinarosivoice,  3 април 2013 г. в 19:54 ч.
прочити: 180
Красиви мисли се борят
с двойните безмислици –
а страшното е винаги двойно –
храната му трябва да е сигурна ...
разсъблечено доброто свети
и е лесна плячка за негатива,
тогава в сивото с повече черно
изяжда и бяло без да разбира 
алчно, на беса си сляпо верно.   
Но...пропуска това, че стига
Любовта на Бога неимоверно,
със страшна сила пристига
така, че достатъчно взело
и за бялото, да Е, ще има!   
       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me