uFeel.me
Любовната съдба
Автор: tanq_mezeva,  15 юли 2011 г. в 19:36 ч.
прочити: 621
Понякога се случва и така,
събират се души` и се разделят,
несбъднали любовната мечта,
една за друга вечно те копнеят.

Животът преминава, като влак
забързан към последващата гара.
Поспира уморен, но тръгва пак,
да стигне неизбежно до финала.
С вагоните, препълнени с  мечти,
препуска смело към целта отправен.
Потраква с колелата в такт, реди
годините със смисъл неподправен.
Дали ще срещне  сродната душа,
или ще я подмине  с бърза тяга?
Не знае влакът, но една мечта
семафорно лъчите си протяга. 

Понякога се случва и така...
душите разделени пак се срещат.
Събира ги...  любовната съдба
и в обща карма  дните се подреждат.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me