uFeel.me
Любов всепобедна
Автор: oriola,  26 юни 2011 г. в 21:31 ч.
прочити: 331


Приеми ме, любов всепобедна,
протегни ми другарски ръка.
Аз отдавна разбрах, че си ключа
към мечтаната златна врата.

Искам смело отвъд да прекрача –
там, където цари красота
и където духът ми отдаден
ще даде на света светлина.

Задушават ме старите мерки,
разкроени в нищожен мащаб,
уж трасиращи път към простора,
всъщност, водещи в плиткия трап.

На това слагам край без отсрочка.
Поведи мойто жарко сърце:
Подвиг зове ме безспирно
към човешкото тъжно море.


                                                        5.ІХ.2000 год.


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me