uFeel.me
Любов в искрите
Автор: stormbringer,  4 май 2010 г. в 14:09 ч.
прочити: 437
Любовта сякаш пари в ръцете,
ти отдавна жадуваш отплата,
разпозна я на птица в крилете
и в греха, ореол на вината,
ти отдавна я викаш по име,
сееш вятър и жънеш тайфуни,
не говориш предимно със рими,
щом използваш магичните руни,
не защото за теб е магия,
неизказана, дръзка, реална,
но душата си ти ще разкриеш
и ще тръпнеш навярно фатално,
ще познаеш лика й небесен,
ще натискаш до края педала,
даже утрото идва със песен,
сякаш теб любовта е избрала
и говориш с премерени думи,
но гореща е тази жарава,
а походката дръзка на пума
няма никога ти да забравиш,
ти отдавна написа писмото,
не веднъж тя пред теб го прочете,
щом така отредила е Клото,
даже нишките двете оплете
и когато след много години
ще изгрее среброто в косите,
ти ще видиш, че в чашите с вино
любовта ще прехвърча в искрите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me