uFeel.me
Любов напразно
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 386
Напразно пълно е, нали?
Напълно празнотата ни дели.
Напразно никога не го прави –
тогава няма да боли.

Празнота изпълнена напразно,
от дъжда вали.
С музика в душата празна
напразно ни боли.

Очите плачат, но напразно
огънят на чувствата гори,
щом в празното напразно
от празнотата ни боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me