uFeel.me
Любов ли?
Автор: ivosla,  13 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 397
Да се родим и да живеем
магьосник луд ни е орисал.
Във дни, изпразнени от смисъл,
опитваме да оцелеем.

Но много скоро, покосени
от жълтия кинжал на суетата,
за истина жадуват ни сърцата
и в любовта намираме спасение.

Душа и тяло в миг изгаряме,
за нов живот сме омагьосани.
Със радостта и болката дамгосани,
в свещена същност се разтваряме.

Ала измъчват ни тревоги дребни
и мненията си променяме;
амбициите си подменяме
и ето – есента ни дебне.

Настане време на безстрастие
и стойности преоценяваме;
проблемите сами създаваме
и плачем с яд, а не от щастие.

На мними идеали ний слугуваме,
предначертаваме си дните;
и мъничкото красота в душите
със предразсъдъци погубваме.

По дни на радост днес тъгуваме,
добро и зло са във везните;
но уморени – хлопваме вратите
и идва ден да се сбогуваме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me