uFeel.me
Любов и Болка
Автор: yossifova,  4 февруари 2009 г. в 02:15 ч.
прочити: 160

От любов се променят животи,
а от болка - вселени.
Любовта все ни кара да търсим,
болката - да намерим.
С обич всички пътеки са светли,
болката - прокарва нови.
В любовта е скрито зачатието,
в болката - рождението.
Никога сами не избираме
своя Паднал Ангел.
Той сам ни връхлита.
Той решава кога да дойде
и колко болка да ни остави.
Заради него вдигаме очи към небето
и от болка стъпваме по-здраво.
Раят е толкова труднодостъпен,
Адът е тука - до него.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me