uFeel.me
Лудост
Автор: pavli,  18 юни 2009 г. в 11:20 ч.
прочити: 2183
Плющи в душата ми артериално алено
със учестен сърдечен ритъм...
И бори се със чувство непогалено...
Защо ли толкова отчаяно, се питам?

Непредсказуемо усещане, но истинско!
Не бих го заменила с друго.
Ако премине в сиво - белег е, безчувствено...
Приветствам тихата си лудост!

                                   © Павлина Петрова



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me