uFeel.me
Лица
Автор: ivelle,  24 август 2008 г. в 14:07 ч.
прочити: 295
Лица…
Кое от кое по-красиви,
срещаш ги днес – ще ги видиш и утре
мислиш си, че ги познаваш,
но пак чуваш думи бодливи…

Лица –
възможно повече усмивки
всеки ден те заслепяват
с лъжлив оттенък „откровение”,
с възможно повече преструвки.

Лица –
повечето са гримирани
без грим пред друг не се показват,
но смешни гримаси не правят,
а всъщност са клоуни маскирани!

Лице?!
По колко имаме?!
Колкото си изберем,
колкото цвята червило си купим…
а в зямяна нашите собствени даваме!

Личице.
Онзи ден видях едно. Различно.
Усмивчица сияеше на него!
Но истинска!
Утре ще си купя едно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me