uFeel.me
Лично
Автор: mari_et,  15 май 2009 г. в 21:58 ч.
прочити: 617
Събираме частичките от себе си - 
за себе си. 
И за Душата ни... 

По пътя в който преминаваме. 
Откриваме се в смисъла на всичко... 
Откриваме се миг... по миг... 
За да приемем пространството 
в което сме разпръснати. 

Не сме изгубени - 
а само сме забравили. 
Да гледаме с Душата си, 
и себе си, и другите...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me