uFeel.me
ЛЮБОВ...
Автор: emili85,  13 юни 2009 г. в 20:38 ч.
прочити: 226
Не крием, че ни липсваш.
Че всеки миг, всеки час мислим за теб.
Но истината е, че има човек
на който най-много липсваш.
Това е тя - жената,
врекла ти се във вечна вярност.
Жената обещала ти: да бъде до теб винаги.
Да те подкрепя.
да те обича и да се грижи за теб.
Това е твоята любима.
Това е твоята избрана,
Това е твоят пристан за почивка.
И тръпне тя в очакване
на следващата ви романтична среща.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me