uFeel.me
ЛЮБИМИ МОЙ БАЩА
Автор: AMAZING,  17 август 2011 г. в 22:23 ч.
прочити: 192

Това, че просто сме различни,
понякога ни прави и себични.
Тогава се превръщаме в цинични
и изглеждаме дори комични.

Формите обличаме като премяна,
губим в тях си същността.
Правим тъй рискована размяна
за да се родим насред смъртта.

Засяваме живот в центъра насред пустиня,
обливаме го в радост, понякога в сълзи.
Осъзнатостта покълва! Ах таз божествена светиня
Звездни семена сега прераждат се в звезди.

О! Ти, който във всичко си присъстващ,
благодаря за туй което си сега.
Обичаш ме дори от теб \"отсъстващ\".
Обичам те и аз, любими мой БАЩА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me