uFeel.me
ЛАЛУГЕРИ
Автор: yuliya2006,  24 февруари 2013 г. в 20:27 ч.
прочити: 200
Ти драги ми господине,

лалугер виждал ли си?

Онзи дето в лозята,

изскочи па върти глава,

налево, надесно и изчезне...



Ти драги ми господине,

лалугер виждал ли си?

Онзи дето все наднича

и от страх сърцето му,

ще се пръсне и го нема...



И в живота господине,

лалугери с лопата да ги ринеш

Очите им малки, душа немат

а иначе ербап,кога задухат ветровете,

они в първите редици все се пъчат...



И тогава господине, лъвове,

напористи, яки... важно ходят

И на мен смешно ми господине

и я все се чудем, маем...

Вчера лалугери - дребни душици

а днес най-лични, глави големи...



10.06.2009

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me