uFeel.me
Кутия
Автор: takahaka,  11 януари 2013 г. в 07:50 ч.
прочити: 294

Днес отворих кутията,

излязоха хиляди змии,

с отрова изпълнени бяха,

гледаха страшно с очи.

 

Защо погледа впили,

защо ли дебнат така?

Кръвопийни вампири,

злоба, завист, нищета...

 

Господ от рая изгонил ги

да дишат вечно прахта,

а те в човешките образи

души въплътили в тела.

 

А дните тежаха отново

и нижеха бавно снага,

тровеха бавно те хората,

прехвърлили свойте права.

 

Затова ще затворя кутията

и никога повече, знай,

няма да тровя аз себе си.

Живей, Учи се и Знай...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me