uFeel.me
Крилати и млади
Автор: oriola,  18 юли 2011 г. в 10:01 ч.
прочити: 313

Свободно, свободно, свободно мисли!
Безстрашно надскачай прегради!
Недей се заплита в изтъркан канон,
а раждай съждения млади.

На бъдното време камбаната чуй,
из корен издърпай застоя,
прекрасната мъдрост на Новия Век
да бъде по мярката твоя.

Отваряй широко и ум, и сърце
и гледай отвътре човека,
издирвай искрицата, дето отвек
блещука и пее полека.

Свободно, свободно, свободно мисли!
Безстрашно надскачай прегради,
че Господ очаква от всеки от нас
да бъдем крилати и млади.

                                                                1.І.2001 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me