uFeel.me
Кръговрат
Автор: MeriXmas,  7 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Съвсем банална смърт
/за протокола!/
Научно недоказано прераждане
/защо пък не?!?/
И хоп:
Воин?
ха-ха...
Сърна?
хъм...
Поне врабче?
следващия път...

Ще бъда червей, който ще се храни
със плътта ми!

Брутален кръговрат...

Но щом тъй си го решил,
Ти, който...

07.11.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me