uFeel.me
Кръгът на разума
Автор: dgeorgieff,  1 февруари 2009 г. в 13:41 ч.
прочити: 154

Кръгът на разума

Димитър Георгиев- Даков


Сънят отне ми разума,
нощта отвя ме в свят тъма,
а утрото възвърна ми ума.
Днес аз дишам,
пръстите ми живи са,
описвам смисъла
на всяка дума.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me