uFeel.me
Колко?...
Автор: feia,  3 юли 2011 г. в 08:45 ч.
прочити: 358
Колко изгреви ще срещнем,
колко залези - изпратим,
вкопчени със страст гореща
във живота смешно кратък?

А звездите ще ни светят -
да не сме сами във мрака.
И щурците ще ни пеят
за живота странно кратък.

Колко време ни остава,
колко пътища ни чакат?
Как не искаме забрава
след живота страшно кратък...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me