uFeel.me
Колело на съдбата
Автор: Geronimo,  4 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 664
Така устроен е животът
и непрестанно се мени,
а колелото на съдбата
не спира в миг да се върти.

И ето, днес съм на върха,
уверен, горд, със сили свежи,
светът е в моите крака
и следвам своите копнежи.

Но в следващ миг стремглаво падам
и озовавам се в прахта,
загубил всякаква опора,
и търсещ вярната следа.

Изправям се, глава повдигам,
готов за нови висоти,
знам, колелото на съдбата
не спира в миг да се върти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me