uFeel.me
Когато...
Автор: Slava56,  11 май 2009 г. в 16:46 ч.
прочити: 445
Когато се изправя
пред Всевишния,
надявам се
за нищо да не пита.
И не защото
всичко чува, вижда!
А просто затова,
че съм обичала...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me