uFeel.me
Когато си отида
Автор: worm,  11 юли 2010 г. в 22:43 ч.
прочити: 240
Недей да плачеш,
когато си отида.
Недей - без мене
слънцето не ще умре.
Недей...
Дори и днес да си замина...
Недей -
дори в очите ти да съм дете.

Аз те обичах -
теб и живота.
Аз раздавах всичко
и всичко беше в моето сърце.
И днес, когато ангелите
спускат ме в окопа,
и черните сълзи
обливат твоето лице.

И днес... Аз те обичам -
теб и живота.
И всичко днес
е в твоите ръце.
На мъката
недей надява ти хомота -
носи ме вечно
в твоето сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me