uFeel.me
Когато порасна...
Автор: pavli,  1 юни 2009 г. в 10:33 ч.
прочити: 2181

Искам всичко да е възможно,
както в детството...

Нека нищо не е тревожно,
както в детството...

Да се радвам на малки неща,
както в детството...

Да усетя голямото щастие,
както в детството...

Да достигна детската мечта.
Когато порасна...   

                                   © Павлина Петрова 

                                      \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me