uFeel.me
Клониране
Автор: pavli,  9 октомври 2011 г. в 10:17 ч.
прочити: 1427

Виждам се в огледалото.

Примижавам… Прицелвам се.

Стрелям!... Оглушителен трясък…

Аз съм на милиони парчета…

Просто не обърнах дулото

на пистолета.

И клонирах Аза.

                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me