uFeel.me
Казано накратко*
Автор: Jullie,  10 юли 2012 г. в 11:46 ч.
прочити: 517

Ако нямаш нищо,
сподели го с някой,
може да излезе нещо!

Без значение е в кое стадо си,
ако не си с любимата си овца!

Ако животът ти е
с краката нагоре –
научи се да ходиш на ръце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me