uFeel.me
Като птиците
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 406
той не те обича
не те обича
не обича...

... но върви
а канарите режат пръстите
лицето
плътната ти броня, но отвътре...
как кърви...

и няма никой
няма нищо
ни светлина
ни тъмнина
само видения

вървиш по усет
спускаш се по стечението
на обстоятелствата
следваш нишката на забравени
от някого мечти

не те обича
не обича
не...

и няма спомени
нито надежди
нито табели, сочещи към щастие
ни маркировка за любов, която чака...
само ти и пътят - спиралата
на твоето самоусъвършенстване

не обича
не...
кой?

а как неясно е... дали
виновна е мъглата, скрила всичко
нечисти мисли, ровещи съзнанието
това безвремие, което те терзае

... има ли смисъл...

дете, а толкова е просто
прави като птиците
към най-високия от всички върхове - към себе си -
лети!

30.10.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me