uFeel.me
Катарзис /акростих/
Автор: himik,  14 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 386
Великденски камбани безпощадно...
отекват във душата ми
Единственият Божи син-получовек...
в сърцето ми е разпнат
Лъжепророци и лъже светци...
със чувствата ми се надлъгват
Изпепелени ангелски криле...
във мислите ми пърхат..
Кръстът жигосва с тръни...
греховното ми тяло
Дълбоки корени са впили...
ръждиви гвоздеи в нозете ми
Езичници отпиват чашите....
препълнени със моята кръв
Не Възкресение жадувам, а Спасение...
но се събуждам непрекъснато....

/Dum spiro-spero/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me