uFeel.me
Камбана
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 441
Една идея за самоубийство
като камбаната звучи
а ехо мълчаливо кара
мълчанието да мълчи…
В жаравата на старостта
от сълзи на мъглата
се стича младостта,
напускаща играта…
Напускай – не желая
в играта на живота да играя.
Положен за последно
сам сред тази стая
чувам там едно
камбанено звучене,
изпращащо-за мене...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me