uFeel.me
Камъни навсякъде са струпани
Автор: Gigitu,  8 юни 2012 г. в 13:28 ч.
прочити: 427
Гонех си мечтите във галоп.
Падах и изправях се. Напред!
Бе малко камъче. И хоп! -
разтури ми създадения ред.

Хаосът на въпросите объркани,
от къде ли камъкът се взе?!
Колко други хора са го тъпкали,
а мене точно пък успя да спре.

Ожулих колената си и дланите,
лицето ми потъна в прах.
После със сълзи промивах раните.
Дълго ме боляха, бавно оздравях.

Изправих се тогава излекувана.
Продължих напред със бавна крачка.
Камъни навсякъде са струпани -
някои се спъват, други пък ги мачкат.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me