uFeel.me
Към теб
Автор: dgeorgieff,  1 февруари 2009 г. в 14:56 ч.
прочити: 191

 

 

Истините нека греят в очите ти сърнени,
пристани нека бъдат твойте мечти,
които никой предател не ще срещнат.
Върви напред
обречена на хулите човешки,
сама в пустинята човешка.
Виж в светлия свой разум
сърните сред вълците
и вълците сред добитъка,
бъди сама свой пастир на светлината.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me