uFeel.me
Към мъдростта
Автор: tanq_mezeva,  24 октомври 2010 г. в 13:43 ч.
прочити: 669
Пораснах ли? Открих ли пътя верен.
Вървя ли  още с вдигната глава.
Събирам ли във шепи опит ценен.
Приемам ли и в болка любовта.

Вярвам ли във приказки вълшебни,
галещи детето тъжно в мен.
Виждам ли и в камъчета дребни,
слънцето в намръщения ден.

Прощавам ли за думите кинжали,
ранили ме жестоко във нощта.
Сбъдната мечта докрай видях ли.
Глава склоних ли в майчина ръка.

Изгарям ли на кладата съдбовна,
със истина в смирената душа.
Пораствам с изборът да съм свободна,
и крача смело днес към... мъдростта.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me