uFeel.me
Към детството си пак се връщам...
Автор: feia,  3 април 2011 г. в 09:31 ч.
прочити: 346
Към детството си пак се връщам -
то винаги живее в мен:
със дядовата стара къща
и двора тих и подреден,
с усмивката добра на мама,
готова все над мен да бди,
с хармоничката ми, призвана
да радва с песни моите дни,
със приказките ми любими
на братя Грим и Андерсен...
Вълшебно и неповторимо -
живее детството във мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me