uFeel.me
Какво пречи на хората да са щастливи?!
Автор: KalistaPalada,  25 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 567

Злобата яростна царства упорито в сърцата,

пречи да ликува на хората душата.

Завистта и тя неописуемо горчи

и всяка радост умее да помрачи.

Още в играта на децата сред врявата,

проличава за величие манията -

нито един не иска умно да отстъпи

и вместо да види, че трябва да се труди,

все другите изкарва виновни и луди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me