uFeel.me
Къде си?
Автор: Josephine,  1 март 2013 г. в 17:54 ч.
прочити: 249

Да видя щастието скитам,
търся го за него питам.
Дали кола е, дрехи скъпи?
Или престорени усмивки тъпи?

Може би пари и злато,
къща украсена богато?
Свобода платена,
любов пристрастена?

След дълго пътуване,
глупаво съществуване,
сега истината разбрах.
Щастието в мен видях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me