uFeel.me
КОЙ СЪМ АЗ
Автор: AMAZING,  25 юни 2011 г. в 11:06 ч.
прочити: 211
Във форми се извайвам,
но форма аз не съм!
Изглежда се спотайвам,
но всичко е навън!

Избора свободен притежавам,
но до него не прибягвам!
На вас с обич посвещавам,
няма нещо да избягвам!

Не можеш да ме намериш,
но можеш щедро ти раздаваш!
Не можеш и да ме измериш,
но постепенно ти ме опознаваш!

Кой съм аз, се питаш ти?
откакто свят светува.
Когато знаеш разбери,
че само тебе ти се струва!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me