uFeel.me
КОЛКО СТРУВАМЕ?!
Автор: MARIYANA,  29 април 2010 г. в 15:31 ч.
прочити: 587
Колко ли струва сърцето кървящо?!
И колко се плаща за мъртва душа?!
В небето летим, звездите изпращаме,
накрая към сметката влиза скръбта!


Колко ли струват минутите нежност
и колко очите-събудили чудото?!
Очакваме обич и тиха безбрежност,
но плащаме всичко в едно сиво утро.

Живеем доказвайки колко сме истински,
а дишаме свити на топка в калта!
Пази, Боже, някой от нас да поиска
две шепички нежност и чиста сълза!

Побягваме лудо, на бива да плачем,
че слабост е тази наша тъга!
Аман от велики и горди палачи!
Аман и от всичко, що има цена!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me