uFeel.me
КОГАТО РАЗБИРАШ
Автор: tinarosivoice,  26 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 404
Когато си раздал,
разбираш
какво си имал...

Когато си събрал,
разбираш
какво си искал...

Когато си се крил,
разбираш
как си се смалил...

Когато не си мислил,
разбираш
как си обезсмислил...

Когато се стъмнява,
разбираш -
пътят се стеснява...

Когато нещо си посял,
разбираш -
ненапразно си живял...

Когато времето ти отминава,
разбираш -
има ли и какво остава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me