uFeel.me
КАТО РЕКЛАМА
Автор: idan,  10 ноември 2012 г. в 17:27 ч.
прочити: 307
 

Синя нощ.
Душата...
в пламъци гори.
Лед горещ,
айсберг топи.


Диск бясно
се върти,
в дивен танц,
крака изящни,
се с ритмите
прегръщат.

Свенливост залива
профил нежен,
устни руменеят,
бисерни
думички редят.

Тъмни клони,
поляни снежни,
като дъга небесна,
усмивката
изгрява.

Като реклама
от екрана,
като картина
на художник,
като муза
на поет.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me