uFeel.me
КАТАРЗИС
Автор: ivelinage2,  2 февруари 2012 г. в 13:15 ч.
прочити: 268
Морето винаги изхвърля
мъртвите тела,
защото излъчват отрова
за всички живи същества.

Труповете принадлежат
на  сушата крайбрежна,
пръстта попива всичко -
почиства като мрежа.

Природата всемирна
пречиства се от злото -
тя жив е организъм
отърсва се от пошлото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me