uFeel.me
КАПКИТЕ ВОДА
Автор: tinarosivoice,  5 май 2009 г. в 23:27 ч.
прочити: 247


Капките вода се образуват
и танцуват...
В облаци
падащо тежат
и земята поят...
Във въздуха
сърдито се гневят
и протестно трещят...
В скали се блъскат и разбиват
но камъка измиват...
Мощно се стичат
надолу струите
след бурите...
От огъня завират
да го спрат,
и сублимират!..
Дори поединично
удрят лично...
Те се сливат...
Те концентрират...
Те не умират!..





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me