uFeel.me
КАКВО Е ЛУДОСТТА
Автор: tanq_mezeva,  19 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 748
Какво е лудост? Що е норма?

Не носим ли навеки лудостта?!

Да сме по своему различни,

по- пъстър да е с нас  света.

Светът си всеки сам изгражда,

чрез образи, илюзии, мечти,

да ражда приказки, възражда

песни ,рисува бъдещите дни.

А нормата какво е? Рутина е,

еднаквост в мисли, във дела

безличност сива, не различност,

за да те приеме  общността.

О, не! Аз искам лудостта си,

онази с изборът, каква да съм -

мечтателка, наивница и романтичка

но крачейки по своя собствен път..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me