uFeel.me
КАКВИТО ЩЕ ДА СА НЕЩАТА
Автор: AMAZING,  8 април 2011 г. в 00:43 ч.
прочити: 184
Ако черна буря в живота ти настане
и отвсякъде започнат да валят сълзи.
Съществото ти за миг само не ще остане,
ти само топлинката в сърцето си я запази.

Ако огънят в огнището угасне
и не виждаш светлина едничка в мрака.
Новото начало се кани да порасне,
промяна тъй прекрасна на вратата чака.

Ако смисълът изгубен е в празнотата,
не го търси, той сам ще те намери, знай!
Изчакай го смирено навътре в тишината,
време ти на себе си сега си дай!

Ако потъваш в океан дълбок от мисли разни,
не хващай се за сламката на правотата!
Фалшива е, не я докосвай, макар и да те блазни.
Обичай, прощавай и благодари, каквито ще да са нещата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me