uFeel.me
КЪДЕ Е ВЕРНИЯТ ПЪТ?
Автор: Liliyanaandreeva,  26 юни 2011 г. в 19:36 ч.
прочити: 151

Животът минава по широкия друм,
но вървим през горичка от трънки -
да намериш верния път трябва ти ум,
без жестоки борби, гонитби и спънки…

Щастие кълни навред като тревата,
но ние го тъпчем без милост и жал –
сал с доброта и човечност в душата
ще получиш, но трябва и ти да си дал…

Обичта е безоблачно звездно небе,
но не намираме щастлива звезда -
изгубили непорочността си на дете
погубихме феята бяла на любовта…

Ала не скърбете, не ридайте напразно,
че съдбата ни изправя сега до стената -
грешките направиха битието омразно,
затуй потърсете в себе си човещината!...

Човечността е този ключ към живота,
за резето на човешкото ни щастие –
тя освобождава ни навек от хомота,
спасителна лодка от всяко нещастие!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me