uFeel.me
Извън отвъдното
Автор: misteriaxtrasa,  6 юни 2011 г. в 01:25 ч.
прочити: 276
Господи, изпъдих себе си!
Прокълнах се сама в деня.
Убих се със собствените ръце,
умрях гледайки очите си сама.

Забравих всичко хубаво сега,
Забравих себе си далече!
Искам да замина извън отвъдното!
Искам да съм безтегловна птица!

Пътувам в дълбините на Хай!
Пътувам в спомена за Рей!
Искам да съм пак в своя свят!
Искам да мина извън живота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me