uFeel.me
Изтръпнала среща
Автор: pavli,  15 септември 2009 г. в 20:43 ч.
прочити: 2187
Тя и ти - в очите му...
Тя и ти - върху устните му...
Нейните и твоите ръце - в косите му...
Всяка изтръпва в представата си -
какво би могло да бъде...
И другата е като огледало,
в което искаш да виждаш само себе си
в неговите прегръдки...
Да искаш да я унищожиш е все едно
да искаш да унищожиш част от него...
Можеш ли да престанеш да го обичаш,
за да се освободиш от нея?   

                                               © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me