uFeel.me
Изповед
Автор: pavli,  13 юни 2009 г. в 11:22 ч.
прочити: 2304

Страшно е, когато мълчанието ме смазва, 
                        а мислите крещят от тревога...
Страшно е, когато искам да летя, а осакатени, 
                        крилете са свити от болка...
Страшно е, когато дръзките ми мечти се оказват
                        илюзии безплодни...
Страшно е, когато част от приятелите ми 
                        стават използвачи негодни...
Страшно е, когато не мога да покажа
                        на всички любовта си...
Страшно е, когато всеки ден се налага
                        да стъпквам страстта си...
Страшно е, когато съм заобиколена
                        от овчедушни хора...
Страшно е, когато съм изгубила вяра
                        и няма за какво да се боря...
      Господи, от сърце теб моля,
                       дай благочестива воля -
                       пречисти мислите,
                       оздрави крилете,
                       осветли мечтите,
                       насочи приятелите,
                       сила дай на любовта,
                       освободи страстта,
                       върни ми вярата,
                       събуди ме за нова съдба!   

                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me