uFeel.me
Изплетени пътеки
Автор: pavli,  17 юли 2009 г. в 20:16 ч.
прочити: 2286
Изкъпах мислите,
изплетох пътеки
и тръгнах... наслука...
Загърбих и скуката,
и жадната за близост самота...
Презрамчих проблемите...
Нагазих във вечността...
Пред мен е времето...

… … … … … … … … …

Моята отправна точка -
пулсът на Вселената.

Оставям своите пътеки -
да ме разплитате след мене.

                                     © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me