uFeel.me
Изненада
Автор: pavli,  16 септември 2009 г. в 20:29 ч.
прочити: 2200
След толкова опита неуспешни,
най-после - разходих се в себе си...
Очаквах да срещна тъжно момиче,
а в мене се впери поглед искрящ...
Забързах да видя страха си в очите...
Преминал през мен - станал смях...
Закрачих по стръмни пътеки -
годините... И взрях се - аз ли съм пак?
Товари стресиращи - смайващо леки?!...
И няма следа от студения мрак!   

                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me