uFeel.me
Издигане
Автор: min_hetep,  4 февруари 2009 г. в 10:44 ч.
прочити: 255

Целуни ме
по очите -
заслепени
от кървави сълзи -
превърни ги
в диаманти
и сияещи звезди,
та с блясък нов
и лъчезарен
да погледна на света;
да се въздигна
над лъжа
и суета,
над дребнавите
стремежи
да притежаваш
само тез' блага,
очите що ни радват...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me