uFeel.me
Изборът
Автор: galenavyrbeva,  12 октомври 2011 г. в 10:48 ч.
прочити: 294

Изборът

 

На Марина Мечева

 

Изборът е спектър на живота

в колебание се ражда всеки стон.

Проявление на нашата реалност

е любовта, поставена на трон.

 

Но днес лъжата лепне на езика

като думи—буря в плен на своя мрак.

Отровата изопва срамни жили

през призмата на вечния ни враг.

 

Лъжата с любовта са невъзможни

за зло и за добро--  две думи код.

На избор разстояние е сложена

посоката на вечния ни ход.

 

Стопи илюзиите на двойствения свят.

Обърни очи от злото във нощта.

В светлината на съдбовния обрат

избери реалността на любовта.

 

29.06.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me