uFeel.me
Искам!
Автор: metamorfoza,  19 декември 2011 г. в 06:10 ч.
прочити: 196
Искам да обичам, не да съм разочарована!
Искам да докосват тялото ми и да правят любов с него, не да ме чукат!
Искам да съм разбрана, не - недооценена!
Искам да шепна, не да крещя!...
Искам да ме чуват и да съм ясна, не да ме гледат!
Искам да дишам, не да държа в ръцете си инхалатор!
Искам да излъчвам топлина и красота, не желание за секс!
Искам да пиша, не да говоря!
Искам да чета, не да гледам криво - показани думи!
Искам да спя и сънувам, не да се въртя в завивките си!
Искам Го до себе си, не да Го виждам как се изплъзва от ръцете ми!
Искам да съм майка, не дете!
Искам да съм букет, не цвете!
Искам да съм аромат от цветове и ухание, не парфюм!
Искам в кафето си канела, не захар!
Искам да ходя, не да се влача!
Искам да плача, не да ридая!
Искам да съм същество, не насекомо!
Искам да летя, не да се опитвам!
.........................................................................
.........................................................................
.........................................................................
Искам да имам, не да мечтая!!! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me